Om Företaget

Vikströms Byggnadsställningar AB är ett kundfokuserat företag specialiserat på montage samt demontage av alla typer av byggnadsställningar och väderskydd. Vikströms Byggnadsställningar AB stärker sina kunders lönsamhet genom att kostnadseffektivt tillhandahålla väl kvalificerade montörer under flexibla och trygga former. Geografiskt sett är det Stor Stockholm som är det grundläggande centrumet, men stora som små projekt runt om i landet genomförs kontinuerligt och är alltid lika välkomna. Vikströms Byggnadsställningar AB har sin materialgård i Jordbro och kontoret på Fredriksdalsvägen 9 i Stockholm. Vikströms Byggnadsställningar AB är sedan 2009 ett dotterbolag till Conventum Förvaltning AB.

Vikströms Byggnadsställningar AB startades 2005, då under namnet SBA Stockholms Bygg & Alltjänst AB, av bröderna Mattias (Ville) och Anders Vikström som har sina rötter i norrländska Skellefteå, bröderna har över 30 års sammanlagd erfarenhet av ställningsbranschen.

Vikströms Byggnadsställningar AB har för närvarande 28 stycken året runt montörer heltidsanställda men har varit sedan starten och är även idag i ett expansivt skede, naturligtvis innehar alla montörer någon form av utbildning för ställningsmontage antingen STIB, yrkesbevis eller liknande godkänd utbildning, Vikströms Byggnadsställningar AB utbildar också sina montörer i personligt fallskydd.

Vikströms Byggnadsställningar AB är stolt medlem i STIB, Svenskt Näringsliv, Byggföretagen samt Stockholms Byggmästareförening.

Vikströms Byggnadsställningar AB innehar naturligtvis F-skattsedel samt kollektivavtal.