Våra tjänster

De tjänster Vikströms Byggnadsställningar AB erbjuder sträcker sig från den mindre byggnadsställningen monterad för mindre komplicerade projekt, till det större väderskyddet med extrem spännvidd, rullbart och dessutom av växlat för att bereda plats för markarbeten runt befintlig fastighet.

Så kan man snabbt sammanfatta den breda kunskap, det personliga engagemanget samt den ständiga kvalitetssäkringen som det konstant arbetas mot. Det finns naturligtvis ett antal samarbetspartners inom bygghissar vilket medför att den som vill beställer både hissbrygga och bygghiss direkt av Vikströms Byggnadsställningar AB. Detta underlättar för samtliga inblandade och ger i slutändan även positiva resultat gällande ett projekts ekonomi.

Vikströms Byggnadsställningar AB monterar precis alla typer av byggnadsställningar och väderskydd, inget projekt är för stort, komplicerat eller för den delen för litet. Vikströms Byggnadsställningar AB:s främsta kännetecken förutom säkra, ekonomiska och kvalitativa byggnadsställningar har blivit en hög servicenivå. De arbetas hårt för att tillgodose samtliga beställares önskemål, även om beställningar råkar komma in med kort varsel.

Tveka aldrig att kontakta Vikströms Byggnadsställningar AB för ett samtal runt i kring ditt projekt samt en kostnadsfri offert. Gå gärna in på fliken referenser för vidare demonstration av våra referensprojekt.